Крипто Анализи

Work  Hard  Smart

  • Market Cap: $2,527,682,547,871.54
  • 24h Vol: $90,445,000,732.03
  • BTC Dominance: 51.88%
# NamePriceChanges 24H Market CapVolume 24HAvailable SupplyPrice Graph (7D)

Why Choose Crypto? Why Choose Token Paddock?

Cryptro Analysis

Crypto Consulting

We believe that the economy of the world right now is primarily based upon principles that are not supported by nature. They are centralized and they taking away the things that dont empower people. The new Blockchain technology is freeing people for the first time from the hurt and fear that has come with this centralized economy. 

VIP Letter

– How to create Crypto Portfolio

– Deep analysis on fundamental projects with real use-case, plus low market capitalisation of cryptocurrencies.

– Guidance with maximising your portfolio profit. 

– Update on your portfolio- future buying and selling of coins and tokens as the market changes.

Крипто анализи и вести

Аналитичари од Френклин Темплтон Очекуваат Солана да Cтане Трета Криптовалута по Маркет Капитализација

Според Френклин Темплтон, водечка глобална инвестициска фирма, Солана (SOL) е подготвена да ја зацврсти својата позиција како „трето големо крипто средство“, заедно со Биткоин (Bitcoin BTC) и Етериум (Ethereum ETH). Во нивната последна анализа, единицата за...

Мај 5, 2024

Анализа за финансиските пазари за 2024 година

Во мојот извештај за изгледите на глобалната економија, ги истакнав клучните макроекономски показатели и за САД и за ЕУ, сигнализирајќи го потенцијалниот почеток на претстојната рецесија во глобалната економија. Овие индикатори служат како клучни маркери за мерење...

Дек 17, 2023

Изглед на Глобалната Економија, што ни Покажуваат Макроекономските Показатели?

Оваа статија ја истражува врската помеѓу владините трошоци за време на кризата СОВИД-19, инфлацијата во 2022 година, рецесијата во 2023 и 2024 година, но и потенцијалниот крах на акциите следната година. Оваа година глобалната економија доживеа забавување поради...

Ное 12, 2023

Најголемата Крипто Менувачница Бајнанс ја Напушта Канада

Бинанс, најголемата крипто-берза во светот според обемот на тргување, неодамна објави дека се повлекува од Канада. Крипто-платформата објави дека одлуката е поради новите насоки кои го прават канадскиот пазар "неподобen" за нивните операции. Компанијата изјави дека...

Мај 14, 2023

ММФ се Плаши Дека Луѓето ќе ги Повлечат Своите Депозити и ќе Инвестираат во Биткоин

Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) предупреди дека проширувањето на криптовалутите може да доведе до загуба на депозити во банките и ограничување на заемите кај нив. Но, поддржувачите на крипто-валутите тврдат дека ММФ само се обидува да ги заштити традиционалните...

Мар 15, 2023

Start Your Crypto Journey Now!