ВИП Писмо

Стани ВИП член за да го следиш нашето професионално крипто портфолио составено од над 70тина дигитални средства.

Флексибилна Претплата

Три Месеци
Годишно

– Како правилно да креирате крипто портфолио (колекција на повеќе дигитални средства)

– Фундаментална анализа на проекти/криптовалути со реална употреба со ниска пазарна капитализација. Криптовалути што ветуваат неверојатно голем поврат на иницијален влог.

– Насоки за максимизирање на профитот на вашето портфолио,односно како и каде да заработувате каматна стапка, додека ги чувате вашите дигитални средства.

– Ажурирање на инвестициско портфолио, односно идно купување и продавање монети и токени како што се менува пазарот. (Веруваме дека само чување не е доволно профитабилно поради нестабилноста на крипто-пазарот)

70

(За три месеци)

 

– Како правилно да креирате крипто портфолио (колекција на повеќе дигитални средства)

– Фундаментална анализа на проекти/криптовалути со реална употреба со ниска пазарна капитализација. Криптовалути што ветуваат неверојатно голем поврат на иницијален влог.

– Насоки за максимизирање на профитот на вашето портфолио,односно како и каде да заработувате каматна стапка, додека ги чувате вашите дигитални средства.

– Ажурирање на инвестициско портфолио, односно идно купување и продавање монети и токени како што се менува пазарот. (Веруваме дека само чување не е доволно профитабилно поради нестабилноста на крипто-пазарот)

190€ -33%

(За една година)