За Нас

Ние веруваме дека економијата на светот првенствено се заснова на принципи кои не се поддржани од природата, тие се централизирани и ја одземаат моќта на луѓето. Новата блокчејн технологија за прв пат ги ослободува луѓето од болката и стравот што доаѓа со оваа централизирана економија. Нема тајни во блокчејн, тој е транспарентен, непроменлив, децентрализиран и дистрибуиран леџер кој ќе го промени светот на подобро!

Контакт

Крипто експерт

Се појавата на новите финансиски и новите технолошки револуции се отвара прозорец на можности да го промените вашиот живот додека инвестирате во високо профитабилни дигитални-средства. Ние знаеме како да ја оцениме вредноста на секој проект што е на крипто-пазарот. Дарко Симуновски (ко-основач, главен уредник на Токенпадок и автор на едукативната книга Фундаменти на Криптоиндустријата) ќе ви даде детална фундаментална анализа за проекти со високи потенцијали. Денес има повеќе од 22,000 криптовалути, што бара многу време и искуство за да може да се направи вистинскиот избор. Растот на пазарот на крипто пазарот е неизбежен, се наоѓаме на работ на глобално усвојување на криптовалути и имплементација на блокчејн технологија. Дали би сакале да бидете дел од новите финансии и технологии ? Токенпадок ќе ви даде совршено знаење и насоки за вашите идни крипто инвестиции.

Што нудиме

Има само над 300 милиони луѓе од светската популација што поседува или тргува со криптовалути, повеќе од 4,7 милијарди луѓе ширум светот сега користат интернет, додека 5,22 милијарди се корисници на мобилни телефони. Дигиталните средства/криптовалутите се достапни таму каде што е достапен интернетот! Со тоа што ќе станете ВИП и дел од нашата заедница, вие ќе ги имате придобивките од сигурна финансиска иднина!

ВИП Писмо

– Само корисниците на ВИП писмо ✉ ќе можат да го следат нашето професионално крипто портфолио составено од над 70тина дигитални средства.

-Исто така ќе научите како правилно да креирате крипто портфолио (колекција на повеќе дигитални средства)

– ВИП корисниците ќе добијат фундаментална анализа на проекти/криптовалути со реална употреба со ниска пазарна капитализација. Криптовалути што ветуваат неверојатно голем поврат на иницијален влог.

– Насоки за максимизирање на профитот на вашето портфолио,односно како и каде да заработувате каматна стапка, додека ги чувате вашите дигитални средства.

– Ажурирање на инвестициско портфолио, односно идно купување и продавање монети и токени како што се менува пазарот. (Веруваме дека само чување не е доволно профитабилно поради нестабилноста на крипто-пазарот)

Крипто новости<br />

Вести од крипто светот Крипто маркет во живо. Најнови вести за блокчејн, крипто пазар, децентрализирани финансии, НФТ, ВЕБ 3.0 и многу повеќе.

Едукација

Со бесплатна претплата може да читате од бесплатната едукативна содржина. Научете сè што треба да знаете за Крипто светот. Токенпадок е вистинскиот избор каде можете да научите сè што треба да знаете за блокчејн, криптовалути (монети и токени), крипто пазар, рударство и многу повеќе. Крипто работилница (Токенпадок академија) Во нашата крипто работилница може секој да учествува. Нашата крипто работилница се состои од 10 часа во живо, распоредени во 10 работни денови. 1. Сите учесници во нашата академија ќе добијат ГРАТИС книга Фундаменти на Криптоиндустријата 2. 50% попуст за претплата на ВИП писмо 3. Дигитален НФТ сертификат.

Crypto  Expert

Darko Simunovski

 

Crypto Expert

Crypto Investor

My passion for economics and trading was born from an early age, thanks to my late father, who was a great economist working in the field for over 50 years. His vast understanding and knowledge has given me confidence to follow in his footsteps, and become a trader from an early age.
But the times are changing as we are now entering a new era of digital age and with that, my new passion for cryptocurrencies and blockchain was born. This fascinating new technology has stolen my heart and has pushed me to study hard and grow even bigger excitement for the future!

Ever since 2017 I have left the old ways of trading and have entered the new door of Cryptocurrencies and Blockchain!

I have spent countless hours learning about the new fascinating technology that blockchain has to offer and have become fundamental and technical trader of cryptocurrencies. It’s complexity is obvious, but so is the benefits that this technology has to offer.
It is very easy to become stationary in life, as comfort is the greatest enemy to progress, but with this amazing new technology at hands, the world should not fear the future of finance!
I believe my unique experiences, background and knowledge, will enhance my ability to help people understand this new technology and guide them to beneficial financial future!
Let’s enter the new financial freedom together with Tokenpaddock.
LOVE & BLOCKCHAIN!!

Need Consulting? Contact Us Now!