Крипто Работилница

За курсот:

TokenPaddock Crypto Workshop се заснова на 9 модули базирани од книгата Фундаменти на Криптондустријата, во рок од 10 часови во живо, 5 часа неделно од понеделник-петок 19:00 часот, он-лајн во времетраење од: 50м д- 1 час.

По завршувањето на курсот, има он-лајн тест за да си го проверите знаењето.

Времето на наставата е предвидено во согласност со достапноста на студентите.

*Доколку пропуштите час, секогаш можете БЕСПЛАТНО да се вклучите во следната група.

 

Придобивки:

  • Со учество на работната група ќе добиете гратис книгата Фундаменти на Крипто Индустријата.
  • НФТ сертификат за завршен курс.
  • 50% попуст на ВИП писмо ✉ крипто портфолио.
Дарко Симуновски

Дарко Симуновски

Предавач - Крипто Експерт

crypto workshop

250€ 150€

ден 9,200