Фундаменти на криптоиндустријата

Целта на „Фундаменти на криптоиндустријата“ е секој почетник да ги научи основите на криптосветот, а за тие што веќе се навлезени во темата да го прошират и да го надградат своето знаење.

Во оваа книга ќе научите за блокчејн-технологија, за криптовалутите, за децентрализирани апликации и за протоколи. Тука ќе научите дека повеќето криптовалути презентираат одредена мрежа, апликација и дејност на различни проекти.

Инвестирање во криптовалути е генерациска можност за градење финансиска независност, но тоа е возможно само по пат на едукација.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

ден 765